Betonlook

Mineraal in betonkwaliteit: sterk, watervast en toch puur natuur.

Met betonlook haalt u een natuurlijk product naar binnen dat ten opzichte van andere minerale wandafwerkingen zo hard is als beton en perfect watervast met de juiste afwerking.

Al sinds de klassieke oudheid is deze afwerking een prachtig product dat als prestigieuze afwerk laag werd gebruikt op vloeren, wanden en muren van villa’s en paleizen.

Betonlook is ondanks zijn traditionele herkomst multi-inzetbaar en draagt zo bij aan de sfeer in zowel oude gebouwen als in nieuwe strakke architectuur. Van tadelakt-look badkamers met glanzend ogende muren met kleurnuances tot een perfect hagelwitte, strak egale muurbekleding.

Behalve decoratief, is het ook bijzonder onderhoudsvriendelijk: het is krasvast en omdat het filmvormend is afgewerkt tegen water en vlekken, kan het makkelijk afgepoetst worden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een van onze werkzaamheden, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 6 44 25 74 60 U kunt ook mailen naar info@vanklerksen.nl. Wij helpen u graag verder!