Crustal

Crustal biedt een perfecte oplossing om een strakke moderne stijl te combineren met organische elementen. Het is sterk gestructureerd en creëert daardoor een authentieke look. Het voegt karakter toe aan zowel landelijke als moderne gebouwen.

Wij buiten de veelzijdigheid van Crustal volledig uit; we laten het oppervlak bijvoorbeeld ruwer ogen zodat de muur alle aandacht trekt en zorgt voor een uniek gevoel. Ook kunnen we de Crustal bewerken totdat er een afwerking gecreëerd is met een hout of gesteente look. Dit alles is mogelijk in tal van kleuren en hangt af van uw wensen.

Deze minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

Kleuren

Crustal wordt in de eerste plaats in de massa gepigmenteerd. Crustal Mono kan zowel een egale krijtmatte pleister creëren als een ruwe, natuurlijke look. Voor meer diepte in de kleuring en een nog mooier 3D-effect, kunnen met Crustal Accent meer of minder subtiele kleurnuances gecreëerd worden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een van onze werkzaamheden, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 6 44 25 74 60. U kunt ook mailen naar info@vanklerksen.nl. Wij helpen u graag verder!