Kalk Stucco

KalkStucco is door de verdichting van het oppervlak een zeer stevige afwerkingslaag in vergelijking met traditioneel pleisterwerk. KalkStucco kan op plekken die risico lopen op vervuiling beschermd worden met een water gedragen vernis. Met KalkStucco kan op een eenvoudige wijze de authentieke uitstraling van een traditionele tadelakt bekomen worden.

Kleuren

Het uiteindelijk uitzicht van een wand met KalkStucco wordt bepaald door de opeenvolgende lagen. Een zeer egale plaatsing van elke laag zorgt voor een resultaat dat heel effen in kleur en structuur is.

Naar gelang kalk stucco gestuct wordt, en al dan niet gepolijst, kunnen verschillende effecten bereikt worden, tot een tadelakt-look of Italiaanse glanspleister toe. Hierdoor is de kleurkaart steeds indicatief.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een van onze werkzaamheden, heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken op +31 6 44 25 74 60. U kunt ook mailen naar info@vanklerksen.nl. Wij helpen u graag verder!